038 40 60 80 HË-PR 8:00-20:00 SHT-DI 10:00-20:00

News Image

20/12/2019

AKUZAT E PABAZA TË BQK-SË JANË BËRË ÇËSHTJE LIGJORE DIPLOMATIKE DHE POLITIKE

Sot, kompania ndërkombëtare e mikrokredisë dhe fintech (teknologjisë financiare) IuteCredit…

Lexo më shumë
News Image

10/12/2019

IUTECREDIT DO TA KONTESTOJË REVOKIMIN E LICENCËS NË KOSOVË

Kompania ndërkombëtare e mikrokredisë dhe fintech (teknologjisë financiare) IuteCredit Europe…

Lexo më shumë
News Image

06/12/2019

IUTECREDIT: FILIALIT NË KOSOVË I REVOKOHET LICENCA PA NJOFTIM PARAPRAK

Filloi hetimi dhe vlerësimi i masave ligjore për zgjidhjen e…

Lexo më shumë
News Image

06/12/2019

IUTECREDIT: FILIALIT NË KOSOVË I REVOKOHET LICENCA

Talin, Estoni, 6 dhjetor 2019. IuteCredit Kosovo (ICKO), filial nën…

Lexo më shumë
News Image

06/12/2019

Reagim nga IuteCredit Kosovo J.S.C.

Reagim nga IuteCredit Kosovo J.S.C. Prishtinë, 06 dhjetor 2019 Sot,…

Lexo më shumë
News Image

03/12/2019

IuteCredit dhe Vllesa-CO sot filluan bashkëpunimin!

Institucioni Mikrofinanciar IuteCredit sot nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë e…

Lexo më shumë
News Image

19/11/2019

Si t’i zgjedhim ofertat më të mira për Black Friday në Kosovë?

Black Friday, apo ndryshe siç njihet në gjuhën shqipe “E…

Lexo më shumë
News Image

06/11/2019

IuteCredit bëhet sponsor i klubit basketbollistik Prishtina

IuteCredit dhe KB Prishtina sot kanë zyrtarizuar marrëveshjen për sponsorizimin…

Lexo më shumë
News Image

04/10/2019

IuteCredit dhe RIA Capital nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Institucioni mikrofinanciar IuteCredit sot nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë e…

Lexo më shumë
News Image

02/10/2019

Blerja e një veture të re nuk ka qenë kurrë më e lehtë falë IuteCredit

IuteCredit ju ofron mundësi të shumta për të marrë një…

Lexo më shumë
News Image

10/09/2019

IuteCredit dhe Moneta – MoneyGram nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Institucioni mikrofinanciar IuteCredit sot nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë e…

Lexo më shumë
News Image

24/07/2019

IuteCredit, një nga kompanitë e para që liston letra me vlerë në Bursën e Frankfurtit

IuteCredit Europe (“ICE”), një grup lider evropian i financave personale,…

Lexo më shumë
News Image

17/07/2019

Iutecredit Kosova, partner zyrtar i ciklit Olimpik 2017-2020

Nënshkruhet marrëveshja midis Iutecredit Kosova dhe Komitetit Olimpik të Kosovës…

Lexo më shumë
News Image

11/07/2019

IuteCredit me mundësi të mirë, aplikoni online për kredi

IuteCredit po tregon se është institucion mikrofinanciar që po sjell…

Lexo më shumë
News Image

11/07/2019

IuteCredit ofron kredi për veturë deri në 10.000 euro në vetëm 30 minuta

IuteCredit është kompani e cila i ofron mundësinë klientëve të marrin një mikrokredi në kohë rekord dhe pa burokracitë që kushdo i ndesh në çdo institucion bankar ose financiar tjetër në Kosovë dhe kjo jo vetëm në Prishtinë, por në pjesën më të madhe të vendit.

Lexo më shumë
News Image

11/07/2019

Merr kredi në Postën e Kosovës për 10 minuta, në 26 Komuna!

Ju mund të merrni kredi për 10 minuta në 26 Komuna të Kosovës: Drenas, Deçan, Besjanë, Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjakovë, Gjilan, Istog, Junik, Kaçanik, Kamenicë, Klinë, Lipjan, Malishvë, Mitrovicë, Pejë, Prishtinë, Prizren, Rahovec, Shtime, Skenderaj, Therandë, Viti, Vushtri, Shtërpc dhe Graçanicë.

Lexo më shumë
News Image

11/07/2019

IuteCredit me ofertën më të re, kredi 500 euro me 0% interes

IuteCredit ka njoftuar se tashmë për të gjithë qytetarët e Kosovës, me ofertën më të re, i’u mundëson që të merrni kredi 500 euro me 0% interes.
Vetëm me letërnjoftim dhe aprovim brenda 10 minutave. Pra, ju do të ktheni vetëm shumën që ju e keni marrë, asnjë kosto shtesë.

Lexo më shumë