IuteCredit ka njoftuar se tashmë për të gjithë qytetarët e Kosovës, me ofertën më të re, i’u mundëson që të merrni kredi 500 euro me 0% interes.

Vetëm me letërnjoftim dhe aprovim brenda 10 minutave. Pra, ju do të ktheni vetëm shumën që ju e keni marrë, asnjë kosto shtesë.

Mjafton ta keni letërnjoftimin dhe mund të aplikoni online në www.iutecredit.org ose të drejtoheni në zyrat e IuteCredit në Prishtinë, Ferizaj, Mitrovicë, Gjilan, Prizren, Pejë, Gjakovë ose pranë zyrave qendrore të Posta Kosovës në 26 qytete.

IuteCredit vazhdon kështu të jetë institucioni mikrofinanciar me ofertat më të mira në treg, pa burokracitë që I hasni në institucionet tjera financiare.