Ja se si funksionon

01

Plotësoni aplikacionin

Duhen më pak se dy minuta.

02

Nënshkruaj marrëveshjen e kredisë

Online ose në zyret e IuteCredit

03

Paratë në të njejtën ditë

Pranoni paratë në llogarinë tuaj bankare, në Postën e Kosovës ose në zyrën e Western Union.

Produktet tona

Kredi e shpejtë

Kredi deri në €600 për klientët e rinjë Deri në…

Shiko produktin

Nevoja më të mëdha, më shumë para

Kredi deri në €2000* Deri në 24 këste Aprovim për…

Shiko produktin

Dëshironi të ndërroni veturën tuaj?

Kredi deri në €10.000 Deri në 54 këste Aprovim për…

Shiko produktin

Pajisje elektronike

Kredi deri në €1200 Deri në 18 këste Aprovim për…

Shiko produktin

Pse duhet të na zgjedhësh?

Përgjigje e shpejtë

Ne duam t'ju ofrojmë përgjigje të menjëhershme të aplikimit të kredisë. Ju e lexoni këtë fjali më gjatë se sa na duhet ne të ju kthejmë përgjigje

Gjithmonë të disponueshëm

Jemi në dispozicion 24/7. Online, në telefonin tuaj celular ose në një nga zyrat tona gjatë orarit të rregull të punës. Nëse 24/7 sot është i kufizuar për shkak të disa prej partnerëve tanë (banka, dyqane, etj), atëherë ne do të kthehemi tek ju në ditën e ardhshme të punës për të plotësuar nevojat tuaja ose pyetjet tuaja.

ID është ajo që ju nevojitet!

Më pak përpjekje nga ana e klientit, por më shumë efektivitet nga ana jonë. Pak informacione thelbësore të dorëzuara në internet, nëpërmjet telefonit ose personalisht, janë të mjaftueshme për t'ju verifikuar dhe për të përpunuar aplikacionin tuaj.

Ne jemi të pranishëm në shumë vende rreth jush!