038 40 60 80 HË-PR 8:00-20:00 SHT-DI 10:00-20:00

Nevoja më të mëdha, më shumë para

Merr kredi deri në

€1,800

Paguaj kredinë

në ditën tuaj të këstit

Vetëm me

letërnjoftim


Ju mund të aplikoni për një kredi deri në 1800 Euro nëse plotësoni kriteret e mëposhtme:

18+

Jeni shtetas i Kosovës

Vetëm me letërnjoftim

Jeni i punësuar

Keni një numër telefoni aktiv

Kredi deri në

12 muaj

Merrni kredi

shumë shpejtë

Aplikimi merr kohë

vetëm 8 minuta

Apliko tani!

Shuma e kredisë

EUR

Periudha e kredisë

Muaj

Pagesa mujore nga --

*Kesti mujor dhe periudha e pageses eshte vetem per arsye demonstrimi. Per oferte te personalizuar ju lutem na jepni te dhenat tuaja te detajuara ne menyre qe keshilltaret tane per klient te ju kontaktojne. Ju mund te informoheni ne lidhje me kushtet e pergjithshme te kontrates dhe politiken tone te konfidencialitetit

Privacy Policy