038 40 60 80 HË-PR 8:00-20:00 SHT-DI 10:00-20:00

Kredi e shpejtë

Kredi deri në

€600 për klientët e rinjë

Deri në

12 këste

Aprovim për

10 minuta


Ju mund të aplikoni për një kredi të shpejtë nëse plotësoni kriteret e mëposhtme:

18+

Vetëm me letërnjoftim

Keni një numër telefoni aktiv

HËN-PRE 08:00-20:00

SHTU-DIE 10:00-20:00

NEI 87.55%

*Llogaritur në bazë të shumës 600 EUR për një periudhë 12 mujore.

Vizito degët tona

Apliko tani!

Shuma e kredisë

EUR

Periudha e kredisë

Muaj

Pagesa mujore nga --

*Kesti mujor dhe periudha e pageses eshte vetem per arsye demonstrimi. Per oferte te personalizuar ju lutem na jepni te dhenat tuaja te detajuara ne menyre qe keshilltaret tane per klient te ju kontaktojne. Ju mund te informoheni ne lidhje me kushtet e pergjithshme te kontrates dhe politiken tone te konfidencialitetit

Privacy Policy