038 40 60 80 HË-PR 8:00-20:00 SHT-DI 10:00-20:00

Dëshironi të ndërroni veturën tuaj?

Merr kredi deri në

€10,000

Aprovim për

30 minuta

Pa tarfia

të fshehura


Ju mund të aplikoni për një kredi për veturë nëse plotësoni kriteret e mëposhtme:

18+

Jeni shtetas i Kosovës

Jeni i punësuar

Keni një numër telefoni aktiv

Kredi deri në

54 muaj

Merrni kredi

shumë shpejtë

Aplikimi merr kohë

vetëm 8 minuta

Apliko tani!

Shuma e kredisë

EUR

Periudha e kredisë

Muaj

Pagesa mujore nga --

*Kesti mujor dhe periudha e pageses eshte vetem per arsye demonstrimi. Per oferte te personalizuar ju lutem na jepni te dhenat tuaja te detajuara ne menyre qe keshilltaret tane per klient te ju kontaktojne. Ju mund te informoheni ne lidhje me kushtet e pergjithshme te kontrates dhe politiken tone te konfidencialitetit

Privacy Policy