IuteCredit po tregon se është institucion mikrofinanciar që po sjell risi në fushën e bankimit dhe të financave.

Kjo pasi në IuteCredit tashmë mundeni të aplikoni online për kredi.

Ju mund të merrni kredi deri në 400 euro për brenda 10 minutave duke aplikuar online.

Ajo që ju duhet për të realizuar me sukses aplikimin janë:
Numri i letërnjoftimit,
Emri
Mbiemri
Data e ilndjes,
Numri kontaktues

Më pas, kredia do të ju aprovohet “QatupërQatu” vetëm 10 minutash.

Nuk keni nevoj që të pritni në ardhë të gjata, aplikioni tani duke klikuar në faqen zyrtare www.iutecredit.org