News Image

26/02/2020

Kompania Estoniane finetch do të padis Republikën e Kosovës

Meqenëse Banka Qendrore e Kosovës nuk ka dhënë shpjegim apo zgjidhje në lidhje me revokimin e papritur dhe të paligjshëm të licencës së IuteCredit Kosova, kompania amë ka paraqitur kërkesën për arbitrazh para Gjykatës Ndërkombëtare të Arbitrazhit në Odën Ekonomike Ndërkombëtare.

Lexo më shumë
News Image

06/02/2020

Gazetari i Insajderit nuk di ndonjë gjuhë të huaj ose nuk di si të bëj kërkime në Google

Sipas kompanisë ndërkombëtare për mikrokredi dhe teknologji financiare ”IuteCredit”, teksti…

Lexo më shumë
News Image

20/12/2019

AKUZAT E PABAZA TË BQK-SË JANË BËRË ÇËSHTJE LIGJORE DIPLOMATIKE DHE POLITIKE

Sot, kompania ndërkombëtare e mikrokredisë dhe fintech (teknologjisë financiare) IuteCredit…

Lexo më shumë
News Image

10/12/2019

IUTECREDIT DO TA KONTESTOJË REVOKIMIN E LICENCËS NË KOSOVË

Kompania ndërkombëtare e mikrokredisë dhe fintech (teknologjisë financiare) IuteCredit Europe…

Lexo më shumë
News Image

06/12/2019

IUTECREDIT: FILIALIT NË KOSOVË I REVOKOHET LICENCA PA NJOFTIM PARAPRAK

Filloi hetimi dhe vlerësimi i masave ligjore për zgjidhjen e…

Lexo më shumë
News Image

06/12/2019

IUTECREDIT: FILIALIT NË KOSOVË I REVOKOHET LICENCA

Talin, Estoni, 6 dhjetor 2019. IuteCredit Kosovo (ICKO), filial nën…

Lexo më shumë
News Image

06/12/2019

Reagim nga IuteCredit Kosovo J.S.C.

Reagim nga IuteCredit Kosovo J.S.C. Prishtinë, 06 dhjetor 2019 Sot,…

Lexo më shumë
News Image

03/12/2019

IuteCredit dhe Vllesa-CO sot filluan bashkëpunimin!

Institucioni Mikrofinanciar IuteCredit sot nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë e…

Lexo më shumë
News Image

19/11/2019

Si t’i zgjedhim ofertat më të mira për Black Friday në Kosovë?

Black Friday, apo ndryshe siç njihet në gjuhën shqipe “E…

Lexo më shumë
News Image

06/11/2019

IuteCredit bëhet sponsor i klubit basketbollistik Prishtina

IuteCredit dhe KB Prishtina sot kanë zyrtarizuar marrëveshjen për sponsorizimin…

Lexo më shumë
News Image

04/10/2019

IuteCredit dhe RIA Capital nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Institucioni mikrofinanciar IuteCredit sot nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë e…

Lexo më shumë
News Image

02/10/2019

Blerja e një veture të re nuk ka qenë kurrë më e lehtë falë IuteCredit

IuteCredit ju ofron mundësi të shumta për të marrë një…

Lexo më shumë
News Image

10/09/2019

IuteCredit dhe Moneta – MoneyGram nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Institucioni mikrofinanciar IuteCredit sot nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë e…

Lexo më shumë
News Image

24/07/2019

IuteCredit, një nga kompanitë e para që liston letra me vlerë në Bursën e Frankfurtit

IuteCredit Europe (“ICE”), një grup lider evropian i financave personale,…

Lexo më shumë
News Image

17/07/2019

Iutecredit Kosova, partner zyrtar i ciklit Olimpik 2017-2020

Nënshkruhet marrëveshja midis Iutecredit Kosova dhe Komitetit Olimpik të Kosovës…

Lexo më shumë
News Image

11/07/2019

IuteCredit me mundësi të mirë, aplikoni online për kredi

IuteCredit po tregon se është institucion mikrofinanciar që po sjell…

Lexo më shumë
News Image

11/07/2019

IuteCredit ofron kredi për veturë deri në 10.000 euro në vetëm 30 minuta

IuteCredit është kompani e cila i ofron mundësinë klientëve të marrin një mikrokredi në kohë rekord dhe pa burokracitë që kushdo i ndesh në çdo institucion bankar ose financiar tjetër në Kosovë dhe kjo jo vetëm në Prishtinë, por në pjesën më të madhe të vendit.

Lexo më shumë
News Image

11/07/2019

Merr kredi në Postën e Kosovës për 10 minuta, në 26 Komuna!

Ju mund të merrni kredi për 10 minuta në 26 Komuna të Kosovës: Drenas, Deçan, Besjanë, Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjakovë, Gjilan, Istog, Junik, Kaçanik, Kamenicë, Klinë, Lipjan, Malishvë, Mitrovicë, Pejë, Prishtinë, Prizren, Rahovec, Shtime, Skenderaj, Therandë, Viti, Vushtri, Shtërpc dhe Graçanicë.

Lexo më shumë
News Image

11/07/2019

IuteCredit me ofertën më të re, kredi 500 euro me 0% interes

IuteCredit ka njoftuar se tashmë për të gjithë qytetarët e Kosovës, me ofertën më të re, i’u mundëson që të merrni kredi 500 euro me 0% interes.
Vetëm me letërnjoftim dhe aprovim brenda 10 minutave. Pra, ju do të ktheni vetëm shumën që ju e keni marrë, asnjë kosto shtesë.

Lexo më shumë