IuteCredit dhe IPKO sjellin ofertën e vitit!

Tani, ju mund të bëheni me telefon të ri, për vetëm 10 minuta.

Shtatë modelet më të kërkuara të telefonëve, ju mund tí bleni në çdo pikë të IPKO-s me 12 këste dhe
të përfitoni PAKO me 100 minuta, 200 sms dhe 1GB data FALAS çdo muaj (Për 12 muaj)
.

Apliko vetëm me letërnjoftim, për vetëm 10 min.

Më poshtë i gjeni 7 modelet që janë në ofertë:

Samsung

J4+ DS(2018)
20.13
12 Këste
 • Ekrani: 6.0inç
 • Kamera: 13MP
 • RAM: 2GB
 • Rrjeti: GSM, HSPA, LTE
 • S.Operativ: Android 8.1(Oreo)
 • Bateria: 3300 mAh
 • Norma efektive e interesit: 74.60%

Samsung

A7 DS(2018)
36.90
12 Këste
 • Ekrani: 6.0inç
 • Kamera: 24MP+8MP+5MP
 • RAM: 4GB
 • ROM: 64GB
 • Rrjeti: GSM, HSPA, LTE
 • S.Operativ: Android 8.0(Oreo)
 • Bateria: 3300 mAh
 • Norma efektive e interesit: 74.60%

Xiaomi

Redmi S2 32GB
20.68
12 Këste
 • Ekrani: 5.99inç
 • Kamera: 13MP
 • RAM: 3GB
 • Rrjeti: GSM, CDMA, HSPA, LTE
 • S.Operativ: Android 8.0(Oreo)
 • Bateria: 3080 mAh
 • Norma efektive e interesit: 74.60%

Xiaomi

Redmi Mi A2 Lite 64GB
24.04
12 Këste
 • Ekrani: 5.84inç
 • Kamera: 12MP+5MP
 • RAM: 4GB
 • Rrjeti: GSM, CDMA, HSPA, LTE
 • S.Operativ: Android 8.1(Oreo)
 • Bateria: 4000 mAh
 • Norma efektive e interesit: 74.60%

Xiaomi

Redmi 6A 32GB
12.86
12 Këste
 • Ekrani: 5.45inç
 • Kamera: 13MP
 • RAM: 2GB
 • Rrjeti: GSM, CDMA, HSPA, LTE
 • S.Operativ: Android 8.1(Oreo)
 • Bateria: 3000 mAh
 • Norma efektive e interesit: 74.60%

Vivax

Fly V1 4G
19.00
12 Këste
 • Ekrani: 5.47inç
 • Kamera: 13MP
 • RAM: 3GB
 • Rrjeti: GSM, 4G, LTE
 • S.Operativ: Android
 • Bateria: 3000 mAh
 • Norma efektive e interesit: 74.60%

Blackview

A20 PRO 4G
13.42
12 Këste
 • Ekrani: 5.5inç
 • Kamera: 5MP+0.3MP
 • RAM: 2GB
 • Rrjeti: GSM, WCDMA, LTE
 • S.Operativ: Android 8.1
 • Bateria: 3000 mAh
 • Norma efektive e interesit: 74.60%

Përveç këtyre modeleve që janë në ofertë, ju mund të bleni me këste të gjitha modelet tjera të telefonave që IPKO ka një shitje, vetëm me letërnjoftim.

Për më shumë informata, na kontaktoni në 038 40 60 80